O Fa'amanuiaga ole Fa'ato'a Fa'ato'a Fa'ato'a Su'e

E fa'atūina fo'i va'aiga uma mo galuega fa'atino i luga o 'ele'ele 'ese'ese po'o 'ele'ele' e pei ona ta'u mai e le igoa.E faigata tele ona fa'agaoioi i lalo o tulaga faigata talu ai o latou o se fefiloi i le va o cranes rough-terrain ma pick-and-carry crane, ma o le mea muamua na gaosia e faagaioia i luga o le eleele tatala ae o le lua e ave ai uta i se mamao puupuu.

Crane i fanua umao crane feavea'i e mafai ona alu i le saoasaoa tele i luga o auala lautele ma alatele ma o'o atu i nofoaga e le mafai ona faia e isi crane le galuega.

Ona o le tele o le natura, o lenei ituaiga o crane e mafai ona faʻamaeʻaina galuega i luga ole auala ma fafo atu, ma faʻalelei mo nofoaga faufale mamao e leai se auala.Ose filifiliga lelei mo nofoaga faufale i totonu o le taulaga ma fegasoloai i le va o nofoaga faufale i totonu o se mamao puupuu.Afai o lo'o e va'ava'ai e fa'a faigaluega se crane e aunoa ma le popole i lona tete'e atu i tulaga leaga o le tau, o lau filifiliga sili lea.

Faamanuiaga

O LEA, O LE A AOGA AOGA O LE FA'AIGA A LE CRANE UMA?

MAUA FA'AGA'I MA MANEUVERABILITY

Fa'afetai i lona fa'agata uma-uili-ta'avale, ma le mafai ona fealua'i uma i luga ma fafo-auala e aofia ai le va o nofoaga faufale ma luga o luga o luga e le'i suia.

LELEI LE SI'I LELEI MA LE UMA

Ole malosi ole si'isi'i o nei crane e amata mai i le 40 tone i le 1000 tone ma e mafai ona si'i ai uta i luga ole 90 mita le maualuga.

SAOPOTI I LE AUALA

E mafai ona e aveina le crane e toetoe lava pei o le aveina o se taavale, lea e lelei tele le ave vave o le crane i luga o le saite ma o le mea lea, e faʻaitiitia ai tau.

MATUA FESOASOANI

Faafetai i lonaboom hydrauliclea e fa'ataga ai le fa'aopoopoga ma le toe fa'afo'iina e pei ona mana'omia e fetaui ma le poloketi, o se filifiliga lelei mo le tele o fa'aoga eseese.

FAATAUINA LE SAOGALEMU

Saogalemu muamua ma taimi uma.E iai fa'amalama uumi ma maualuluga va'aiga va'aiga uma e maua ai se va'aiga lelei i le nofoaga o galuega i so'o se si'i.

FA'AITIITI FAITIITI

E mafai ona vave amataina se poloketi ma amata si'i i se taimi itiiti ona e mana'omia sina seti a'o le'i amataina le fa'agaioiga, fa'apea fo'i lona saoasaoa maualuga i luga o le auala.

E leai se mea e sili atu nai lo le lelei o le crane galue i se tau taugofie e lagolagoina e se tagata lauiloa e gaosia crane pei o Wilson Machinery.Matou te ofoina cranes fa'atuatuaina, i se tau fa'atauva tele ma talafeagai.Mo se fa'amatalaga e leai se totogi ma se fuafuaga si'i, fa'afeso'ota'i Wilson Machinery ile: www.wilsonwsm.com.


Taimi meli: Ian-13-2022